Revista PERPJEKJA

LOADING
PREV
NEXT
https://revistaperpjekja.org/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/696447kopertina_36_37.jpg

Fac sapias et liber eris

  Bëhu i ditur që të jesh i lirë

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Administrator
E Shtunë, 25 Maj 2024

Administrator

Letërsia shqipe Aljamiado

E Hënë, 24 Maj 2021 17:40 Publikuar në Nr. 36-37

Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)

E Hënë, 24 Maj 2021 17:04 Publikuar në Njoftime

Revista Përpjekja 36-37Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, 36-37 me temë: "Shqiptarët në Perandorinë Osmane".

Revista gjendet në libraritë e Tiranës si dhe në faqen e internetit.

Numër i ri i Revistës Përpjekja

E Dielë, 23 Qershor 2019 10:16 Publikuar në Njoftime

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Faqja 1 nga 2