Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ardian Vehbiu
E Shtunë, 17 Pri 2021

Ardian Vehbiu

Me Shkronja të Mëdha

E Enjte, 22 Maj 2014 13:08 Publikuar në Nr. 32-33

 

Shqiptarët, ilirët dhe trakët

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:51 Publikuar në Nr. 6

Sindromi i partizanit Meke

E Shtunë, 22 Tetor 2011 10:19 Publikuar në Nr. 18

Që një ditë do të më duhej t'ua prezantoja lexuesve figurën e partizanit Meke, kjo flet më mirë se çdo analizë a përsiatje për shndërrimet që ka pësuar publiku shqiptar gjatë tridhjetë vjetëve të fundit; dhe jo vetëm për

Faqja 1 nga 3