Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Russell King
E Premte, 01 Dhj 2023

Russell King

Ky material argumenton se për arsye të përvojës së saj vrullshme gjatë ditëve tona në kuadrin e tranzicionit, varfërisë dhe zhvillimit të pakët, Shqipëria është një laborator i shkëlqyer për studimin e marrëdhënies dinamike dhe të ndërvarur reciprokisht midis migracionit dhe zhvillimit.