Revista PERPJEKJA

LOADING
PREV
NEXT
https://revistaperpjekja.org/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/696447kopertina_36_37.jpg

Fac sapias et liber eris

  Bëhu i ditur që të jesh i lirë

You are here: Faqja kryesore » Rando Devole
Thursday, 20 Jan 2022

Rando Devole

Kombinati

Sunday, 12 June 2016 16:34 Published in Nr. 34-35

Letërnjoftimi biometrik i emigracionit

Friday, 25 February 2011 10:13 Published in Nr. 26-27

Ky studim analizon dhe interpreton një kuadër të pasur të dhënash të kohëve të fundit për migracionin e periudhës së pas socializmit të shqiptarëve në Itali. Për nga numri, shqiptarët përbëjnë komunitetin e dytë të të huajve në Itali.