Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Rando Devole
E Hënë, 24 Qsh 2024

Rando Devole

Kombinati

E Dielë, 12 Qershor 2016 16:34 Publikuar në Nr. 34-35

Letërnjoftimi biometrik i emigracionit

E Premte, 25 Shkurt 2011 10:13 Publikuar në Nr. 26-27

Ky studim analizon dhe interpreton një kuadër të pasur të dhënash të kohëve të fundit për migracionin e periudhës së pas socializmit të shqiptarëve në Itali. Për nga numri, shqiptarët përbëjnë komunitetin e dytë të të huajve në Itali.