Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Nikos Gogonas
Saturday, 16 Oct 2021

Nikos Gogonas

Gjuha e brezit të dytë imigrant në Greqi

Friday, 25 February 2011 10:14 Published in Nr. 26-27

Të dhënat nga kërkimet mbi aftësitë gjuhësore të fëmijëve me origjinë shqiptare dhe për modelet e përdorimit të gjuhës brenda familjeve shqiptare tregojnë se brezi i dytë i shqiptarëve në Greqi po e humb gjuhën amtare me shpejtësi.