Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Zana Vathi
E Shtunë, 09 Dhj 2023

Zana Vathi

Migrimi i shqiptarëve të pas 90-ës në Londër

E Premte, 25 Shkurt 2011 10:16 Publikuar në Nr. 26-27

Studimet për migracionin dhe integrimin e minoriteteve etnike kanë vënë në dukje mungesën e kërkimeve për emigrantët “e rinj” që mbërritën pas fillimit të viteve ’90 në Britani.