Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Zana Vathi
Sunday, 17 Oct 2021

Zana Vathi

Migrimi i shqiptarëve të pas 90-ës në Londër

Friday, 25 February 2011 10:16 Published in Nr. 26-27

Studimet për migracionin dhe integrimin e minoriteteve etnike kanë vënë në dukje mungesën e kërkimeve për emigrantët “e rinj” që mbërritën pas fillimit të viteve ’90 në Britani.