Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Albana Rexhepaj
Wednesday, 27 Oct 2021

Albana Rexhepaj

Delja e zezë mes nesh

Friday, 25 February 2011 10:16 Published in Nr. 26-27

Më 28 nëntor 2010, 52.9 % e votuesve zviceranë dhe 17 prej 24 kantoneve të Zvicrës votuan pro referendumit të Partisë Popullore Zvicerane (SVP) që bën thirrje për deportimin automatik të të huajve të dënuar për krime që shkojnë nga vrasja dhe përdhunimi e deri tek shitja e drogës dhe mashtrimi me sigurime shoqërore.