Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Julie Vullnetari
E Mërkurë, 08 Dhj 2021

Julie Vullnetari

Rënia e Murit të Berlinit që simbolizoi rrëzimin e sistemit socialist në Evropën Qendrore dhe Lindore, u pa me shqetësim nga disa prej autorëve të politikave në Evropën Perëndimore, që parashikuan një “përmbytje” potenciale të vendeve të tyre të kamura prej imigrantëve.