Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Erin Smith
Sunday, 17 Oct 2021

Erin Smith

Për shkak të strukturës patrilineale dhe patriarkale të shoqërisë tradicionale shqiptare, rrjetet e solidaritetit midis grave të martuara fshatare në Shqipëri dhe familjes së origjinës së tyre kanë qenë të kufizuara deri në kohët e fundit.