Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Stephanie Schwandner-Sievers
E Hënë, 11 Dhj 2023

Stephanie Schwandner-Sievers

Schwandner-Sievers hulumton situatën e kthimit dhe rreziqet e ritrafikimit të azikërkuesve shqiptare në Britaninë e Madhe nëqoftëse ato deportohen në Shqipëri.