Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Stephanie Schwandner-Sievers
Wednesday, 27 Oct 2021

Stephanie Schwandner-Sievers

Schwandner-Sievers hulumton situatën e kthimit dhe rreziqet e ritrafikimit të azikërkuesve shqiptare në Britaninë e Madhe nëqoftëse ato deportohen në Shqipëri.