Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Fatos Lubonja
E Dielë, 26 Maj 2024

Fatos Lubonja

Si na shohin

E Hënë, 24 Tetor 2011 08:00 Publikuar në Nr. 22

Si na shohin është një nga rubrikat e hershme të Përpjekjes, ideja e çeljes së të cilës ka lindur në një kohë e në koherencë me tërë frymën kritike që e përshkon Përpjekjen qysh nga numri i parë deri tek i fundit.

Kurajua dhe tmerri i vdekjes (sytë me dhè)

E Shtunë, 22 Tetor 2011 22:24 Publikuar në Nr. 21

Në vitin 1979 u ridënova bashkë me dhjetë të burgosur të tjerë, si pjesëtar në një organizatë kundërrevolucionare, duke mu shtuar edhe 16 vjet burg të tjera dhe, pas një odiseje birucash ndëshkimore, u

Kundër kulturës autiste

E Shtunë, 22 Tetor 2011 21:32 Publikuar në Nr. 21

Ky numër i Përpjekjes, që i dedikohet çështjeve të ndryshme të gjuhës dhe të letërsisë, hapet me një debat të zhvilluar në KUVENDIN E STUDIMEVE ILIRE, që u mbajt në Tiranë nga 15 deri më 20 shtator

Faqja 7 nga 16