Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Fatos Lubonja
Thursday, 20 Jan 2022

Fatos Lubonja

Si na shohin

Monday, 24 October 2011 08:00 Published in Nr. 22

Si na shohin është një nga rubrikat e hershme të Përpjekjes, ideja e çeljes së të cilës ka lindur në një kohë e në koherencë me tërë frymën kritike që e përshkon Përpjekjen qysh nga numri i parë deri tek i fundit.

Kurajua dhe tmerri i vdekjes (sytë me dhè)

Saturday, 22 October 2011 22:24 Published in Nr. 21

Në vitin 1979 u ridënova bashkë me dhjetë të burgosur të tjerë, si pjesëtar në një organizatë kundërrevolucionare, duke mu shtuar edhe 16 vjet burg të tjera dhe, pas një odiseje birucash ndëshkimore, u

Kundër kulturës autiste

Saturday, 22 October 2011 21:32 Published in Nr. 21

Ky numër i Përpjekjes, që i dedikohet çështjeve të ndryshme të gjuhës dhe të letërsisë, hapet me një debat të zhvilluar në KUVENDIN E STUDIMEVE ILIRE, që u mbajt në Tiranë nga 15 deri më 20 shtator

Page 7 of 16