Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime » Editor
Wednesday, 08 Dec 2021

Editor

Nga shtypi amerikan

Wednesday, 19 October 2011 08:50 Published in Nr. 11-12

TIRANË, Shqipëri - Kolapsi i shtetit u përkeqësua në Shqipëri të premten, kur të besuarit e afërm të presidentit e braktisën vendin ndërkohë që qeveria dështoi në përpjekjet e saj për të çarmatosur bandat e grabitësve.

Shkrimtari Kadare në olimpin frëng të moralit dhe politikës

Monday, 17 October 2011 09:13 Published in Nr. 9

Një nga ngjarjet më të trumpetuara të jetës kulturore shqiptare në harkun e kohës midis dy numrave të revistës ishte pranimi i Ismail Kadaresë si anëtar i Akademisë Franceze të Shkencave Morale dhe Politike. Media shqiptare e përdori të

Page 5 of 6