Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Editor
E Shtunë, 02 Dhj 2023

Editor

Nga shtypi amerikan

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:50 Publikuar në Nr. 11-12

TIRANË, Shqipëri - Kolapsi i shtetit u përkeqësua në Shqipëri të premten, kur të besuarit e afërm të presidentit e braktisën vendin ndërkohë që qeveria dështoi në përpjekjet e saj për të çarmatosur bandat e grabitësve.

Shkrimtari Kadare në olimpin frëng të moralit dhe politikës

E Hënë, 17 Tetor 2011 09:13 Publikuar në Nr. 9

Një nga ngjarjet më të trumpetuara të jetës kulturore shqiptare në harkun e kohës midis dy numrave të revistës ishte pranimi i Ismail Kadaresë si anëtar i Akademisë Franceze të Shkencave Morale dhe Politike. Media shqiptare e përdori të

Faqja 5 nga 6