Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Editor
E Shtunë, 02 Dhj 2023

Editor

Dokumente të Observatorit mbi procesin demokratik në Shqipëri

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:58 Publikuar në Nr. 11-12

Dokumente nga buletinet, udhëtimet, korrespodentët dhe shtypi shqiptar.

Nata që bashkoi armiqtë

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:52 Publikuar në Nr. 11-12

Gjithçka rreth takimit të fshehtë të 5 marsit. Pajtimi i Cekës me Berishën dhe prishja e tyre. Kush e shkatërroi marrëvëshjen e 6 marsit.

Forestigate

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:51 Publikuar në Nr. 11-12

Zbardhje e plotë e kasetës me bisedat telefonike Foresti - Shehu botuar e pjesëshme në gazetën Indipendent.

Faqja 4 nga 6