Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Fabian Kati
E Hënë, 24 Qsh 2024

Fabian Kati

Ndërsa më 28 tetor 1922 Benito Musolini ngarkohej nga mbreti Vitorio Emanuele III për të formuar qeverinë mbas të ashtuquajturës  Marcia su Roma dhe në Itali fillonte epoka fashiste, në Shqipëri jetohej një situatë

Rruga e largimit nga Evropa

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:23 Publikuar në Nr. 13-14

Iluzioni që mbas shëmbjes së regjimit totalitar do të hapej për Shqipërinë një epokë begatie, nuk ishte veçse një konceptim i cekët mbi problematikën që do të karakterizonte tranzicionin drejt sistemit demokratik. Mbas pesë vjetësh qeverisje të PD-së

Faqja 1 nga 2