Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nathalie Clayer
E Shtunë, 17 Pri 2021

Nathalie Clayer

Ashtu si kudo në Ballkan, çështja e islamizimit nuk është e thjeshtë që të trajtohet në gjirin e shoqërisë shqiptare, sidoqë në Shqipërinë e shekullit të XX-të, si dhe në komunitetet shqiptare të ish Jugosllavisë

Faqja 1 nga 2