Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Nathalie Clayer
Tuesday, 18 Jan 2022

Nathalie Clayer

Ashtu si kudo në Ballkan, çështja e islamizimit nuk është e thjeshtë që të trajtohet në gjirin e shoqërisë shqiptare, sidoqë në Shqipërinë e shekullit të XX-të, si dhe në komunitetet shqiptare të ish Jugosllavisë

Page 2 of 3