Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Andrzej Stasiuk
E Premte, 01 Dhj 2023

Andrzej Stasiuk

Shqipëria

E Hënë, 24 Tetor 2011 08:10 Publikuar në Nr. 22

Erdha sërish në këtë vend. Përsëri po ndjej kutërbimin e kanaleve dhe plehërave që pluskojnë. Gjatë natës kishte rënë shi i dendur kështuqë në agim midis shtëpive dergjej një shtresë veshtullore balte. Në pellgaçet