Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Andrzej Stasiuk
Sunday, 17 Oct 2021

Andrzej Stasiuk

Shqipëria

Monday, 24 October 2011 08:10 Published in Nr. 22

Erdha sërish në këtë vend. Përsëri po ndjej kutërbimin e kanaleve dhe plehërave që pluskojnë. Gjatë natës kishte rënë shi i dendur kështuqë në agim midis shtëpive dergjej një shtresë veshtullore balte. Në pellgaçet