Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Giuliano Bonfante
E Hënë, 24 Qsh 2024

Giuliano Bonfante

Përgjigje

E Shtunë, 22 Tetor 2011 21:47 Publikuar në Nr. 21

Më vjen keq se nuk mund t'i pranoj kritikat që m'u bënë, mbasi nuk është rrëzuar asnjë prej argumenteve të mia, dhe as nuk mund të mohohen ato shtatëdhjetë fjalë që janë të përbashkëta midis shqipes dhe

Shqipja dhe ilirishtja

E Shtunë, 22 Tetor 2011 21:39 Publikuar në Nr. 21

Në antikitet, dy popuj të mëdhenj e të fuqishëm e ndanin midis tyre Gadishullin ballkanik (me përjashtim të Greqisë): Thrakët, që zinin pak a shumë Bullgarinë e tanishme, Turqinë europiane dhe Rumaninë, ilirët që