Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Giuliano Bonfante
Monday, 29 Nov 2021

Giuliano Bonfante

Përgjigje

Saturday, 22 October 2011 21:47 Published in Nr. 21

Më vjen keq se nuk mund t'i pranoj kritikat që m'u bënë, mbasi nuk është rrëzuar asnjë prej argumenteve të mia, dhe as nuk mund të mohohen ato shtatëdhjetë fjalë që janë të përbashkëta midis shqipes dhe

Shqipja dhe ilirishtja

Saturday, 22 October 2011 21:39 Published in Nr. 21

Në antikitet, dy popuj të mëdhenj e të fuqishëm e ndanin midis tyre Gadishullin ballkanik (me përjashtim të Greqisë): Thrakët, që zinin pak a shumë Bullgarinë e tanishme, Turqinë europiane dhe Rumaninë, ilirët që