Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Androkli Kostallari
Sunday, 05 Dec 2021

Androkli Kostallari

Diskutim rreth kumtesës së G. Bonfantes

Saturday, 22 October 2011 21:44 Published in Nr. 21

Në lidhje me kumtesën e Prof. Xhuliano Bonfantes dua të theksoj që në fillim se ne gëzohemi si albanologë që një indoevropianist dhe teoricien i njohur në fushën e glosologjisë si Prof. Bonfante, i çmuar edhe nga