Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Ylljet Aliçka
E Hënë, 11 Dhj 2023

Ylljet Aliçka

Një kronikë me ndërkombëtare

E Shtunë, 22 Tetor 2011 22:28 Publikuar në Nr. 21

Ish nëpunësi vendas Rosh nisi punë në përfaqësinë ndërkombëtare kur Shefi i Madh i saj, ambasadori N, kalonte një krizë të thellë xhelozie, pasi e kishte tradhëtuar e dashura e tij 25 vjecare, kur ai kishte qenë me

Kompromisi

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:53 Publikuar në Nr. 13-14

Kur unë isha 11 vjeç, isha shumë kurioz të zbuloja se ku përfundonte gjilpëra e qëndisjes së Dinës, kur ajo bashkë me disa shoqe të mëhallës, ulur në prakun e oborrit, qëndiste mbi një gjergjef të hollë druri. Dina sapo kish mbushur 25 vjeç dhe kish