Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Ylljet Aliçka
Saturday, 16 Oct 2021

Ylljet Aliçka

Një kronikë me ndërkombëtare

Saturday, 22 October 2011 22:28 Published in Nr. 21

Ish nëpunësi vendas Rosh nisi punë në përfaqësinë ndërkombëtare kur Shefi i Madh i saj, ambasadori N, kalonte një krizë të thellë xhelozie, pasi e kishte tradhëtuar e dashura e tij 25 vjecare, kur ai kishte qenë me

Kompromisi

Wednesday, 19 October 2011 19:53 Published in Nr. 13-14

Kur unë isha 11 vjeç, isha shumë kurioz të zbuloja se ku përfundonte gjilpëra e qëndisjes së Dinës, kur ajo bashkë me disa shoqe të mëhallës, ulur në prakun e oborrit, qëndiste mbi një gjergjef të hollë druri. Dina sapo kish mbushur 25 vjeç dhe kish