Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Albana Shala
E Premte, 01 Dhj 2023

Albana Shala

Poezi

E Hënë, 31 Tetor 2011 19:17 Publikuar në Nr. 26-27

Albemigrant

Nëna armene

E Shtunë, 22 Tetor 2011 22:33 Publikuar në Nr. 21

Mbyllni sytë dhe lëreni mendjen të fluturojë e lirë. Lëshojeni gjithë peshën e trupit mbi dysheme. Ndjeni se si merrni frymë, se si nxirrni frymë, njëhësohuni me frymëmarrjen tuaj». Gary ecën ngadalë mbi parketin e

Nata e shfarosjes

E Shtunë, 22 Tetor 2011 10:26 Publikuar në Nr. 18

Ditët kishin filluar të zgjateshin. Ishte fund marsi. Darkave në shtëpinë tonë në Konradkade, të lëshuar me qira nga profesoresha izraelite, mblidheshim të gjithë, shumica studentë, por edhe te tjere. Prej disa muajsh