Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Albana Shala
Wednesday, 27 Oct 2021

Albana Shala

Poezi

Monday, 31 October 2011 19:17 Published in Nr. 26-27

Albemigrant

Nëna armene

Saturday, 22 October 2011 22:33 Published in Nr. 21

Mbyllni sytë dhe lëreni mendjen të fluturojë e lirë. Lëshojeni gjithë peshën e trupit mbi dysheme. Ndjeni se si merrni frymë, se si nxirrni frymë, njëhësohuni me frymëmarrjen tuaj». Gary ecën ngadalë mbi parketin e

Nata e shfarosjes

Saturday, 22 October 2011 10:26 Published in Nr. 18

Ditët kishin filluar të zgjateshin. Ishte fund marsi. Darkave në shtëpinë tonë në Konradkade, të lëshuar me qira nga profesoresha izraelite, mblidheshim të gjithë, shumica studentë, por edhe te tjere. Prej disa muajsh