Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Egin Ceka
E Mërkurë, 26 Jan 2022

Egin Ceka

Pavarësisht nga fakti se Skënderbeu është një nga simbolet, ose më mirë të themi SIMBOLI më i njohur i nacionalizmit shqiptar, dhe megjithëse ka një mori shkrimesh, artikujsh, monografish dhe romanesh mbi këtë