Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Egin Ceka
Sunday, 17 Oct 2021

Egin Ceka

Pavarësisht nga fakti se Skënderbeu është një nga simbolet, ose më mirë të themi SIMBOLI më i njohur i nacionalizmit shqiptar, dhe megjithëse ka një mori shkrimesh, artikujsh, monografish dhe romanesh mbi këtë