Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » D. H. Lawrence
E Premte, 01 Dhj 2023

D. H. Lawrence

Edgar Allan Poe

E Shtunë, 22 Tetor 2011 22:22 Publikuar në Nr. 21

Poe nuk merret me indianët dhe natyrën. Ai nuk ka punë as me Vëllezërit e Kuq apo Vigvamët. Poe është krejtësisht i zhytur në procesin e shkatërrimit të psikikës së tij. Ashtu siç e kemi përmendur, ritmi i artit