Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » D. H. Lawrence
Saturday, 16 Oct 2021

D. H. Lawrence

Edgar Allan Poe

Saturday, 22 October 2011 22:22 Published in Nr. 21

Poe nuk merret me indianët dhe natyrën. Ai nuk ka punë as me Vëllezërit e Kuq apo Vigvamët. Poe është krejtësisht i zhytur në procesin e shkatërrimit të psikikës së tij. Ashtu siç e kemi përmendur, ritmi i artit