Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Tamara Eftimi
E Dielë, 19 Nën 2017

Tamara Eftimi

Shqipëria dhe kryeqyteti i saj Tirana, gjatë 7 vjetëve të fundit janë kthyer në arena të ndeshjeve të mëdha politike dhe të një dinamike sociale veçanërisht interesante. Transformimet e mëdha ekonomike, politike institucionale e shoqërore, ndryshimi i