Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Androkli Kostallari
E Enjte, 22 Shk 2018

Androkli Kostallari

Diskutim rreth kumtesës së G. Bonfantes

E Shtunë, 22 Tetor 2011 21:44 Publikuar në Nr. 21

Në lidhje me kumtesën e Prof. Xhuliano Bonfantes dua të theksoj që në fillim se ne gëzohemi si albanologë që një indoevropianist dhe teoricien i njohur në fushën e glosologjisë si Prof. Bonfante, i çmuar edhe nga