Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Egin Ceka
E Enjte, 22 Shk 2018

Egin Ceka

Pavarësisht nga fakti se Skënderbeu është një nga simbolet, ose më mirë të themi SIMBOLI më i njohur i nacionalizmit shqiptar, dhe megjithëse ka një mori shkrimesh, artikujsh, monografish dhe romanesh mbi këtë